Görgülü spor haberleri | Kuyucak Belediyespor fırtına gibi esti

Müptedi Spor Haftası etkinliklerinde çerçevesinde planlı turnuvalara katılan Kuyucak Belediye spor sporcuları, turnuvadan madalyalarla döndü.

Kuyucak Şehremini Metin Ertürk, spor ve sporcunun yanı sıra olmaya devam ediyor. Kuyucak Belediyespor, artağan kupa ve madalyalı tıpkı hafta geçirdi. Tıfıl Spor Haftası etkinliklerinde yarışan Kuyucak Belediyespor, mütenevvi branşlarda tıpkısı haddinden fazla başarıya imza attı. Efeler Kardeşköy Atletizm Pisti’nde gerçekleşen Müptedi Spor Haftası Kros Yarışmaları’na, Kuyucak Belediyespor mühür vurdu. Küçükler mix sembol 800 metre yarışında Abdülbaki Gökçen, Yusuf Tağa, Sude Işve Bayar ve Duru Özdeş’in oluşturduğu Kuyucak Belediyespor A Takımı şampiyon oldu. Tıpkısı yarışta Yasin Tuncelli, Eli Açık Yılmaz, Dilan Özcanbaz ve Elif Belkıran’ın oluşturduğu Kuyucak Belediyespor B Takımı birlikte üçüncü oldu. Nasip kızlar 2 bin metre yarışında Eflal Sevimoğlu üçüncü ve Yegane Saf dördüncü oldu. Zinde kızlar 2 bin metre yarışında Esame Bozkurt üçüncü ve Raziye Özay dördüncü oldu. Felek Kızlar 2 bin metrede Minnet Kapka ikinci oldu. Canlı rical 3 bin metre yarışında Yüksek Özcanbaz dördüncü oldu.

Kuyucak Belediyespor Karate Takımı, Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleşen karate müsabakalarında başarılı oldu. 2015 tevellütlü Ilkbahar Bahir Elem katada üçüncü, 2013 doğumlularda İlyas Birey Eryılmaz katada ikinci, Burak Birey Arslan katada üçüncü, Poyraz Glokom katada üçüncü ve +40 kilogramda kumitede üçüncü, Yusuf Soysal 40 kilogramda kumitede bir numara, Ulu Günay 35 kilogramda kumitede birinci, 2012 doğumlularda Şanlı Aka Eryılmaz 30 kilogramda kumitede üçüncü, Hüseyin Ağabey Büyükkoç 40 kilogramda kumitede ikinci, Nuriye Gamze Niyazi katada bir numara ve +40 kilogramda bir numara, Alem Aydın Sevimoğlu katada ikinci ve 40 kilogramda birinci, 2011 doğumlu Zeynep Baran Öpöz katada ikinci ve 45 kilogram kumitede birinci adına Kuyucak’ı gururlandırdı.

Kuyucak Belediyespor Kız ve Erkek El Topu Takımları Denizli’ye bile nitelik vurdu. Müptedi Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Denizli Hentbol İl Temsilciliği yoluyla düzenlenen turnuvaya Kuyucak Belediyespor Kız ve Ayvaz Hentbol Takımları katıldı. Yarışmalar sonucunda Kuyucak Belediyespor Erkek El Topu Takımı üçüncü, Kuyucak Belediyespor A Kız El Topu Takımı şampiyon ve Kuyucak Belediyespor B Kız El Topu Takımı dahi üçüncü oldu. Kuyucak Belediyespor Kız El Topu Takımı Antrenörü Talat Uysal ve Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Fırat Erdil başarıların süreceğini söyledi. Antrenör Fırat Erdil, eş hentbol takımıyla ayrımsız kamer üzere güdük ayrımsız zamanda başarı yakaladıklarını belirtti.

Spor ve sporcunun dostu Kuyucak Şehremini Mukavim Ertürk, ilçeyi başarıya boğan bilcümle sporcu ve antrenörleri kutlama etti. Başkan Ertürk, “Sporun İlçesi Kuyucak’ta sporu ve sporcuyu Kuyucak Belediyesi namına desteklerimiz devam edecek” dedi. – AYDIN

Share: