1969 Bilecik Spor Kulübü’nden transfer demo

Bölgesel Müptedi Klasman (BAL) temsilcisi 1969 Bilecik Spor Kulübü 15 yıpranmamış alıntı yaparak ikinci yarıya bomba kabil hazırlandı.

BAL 11. Grupta savaşım fail ve ligin önceki yarısını 14 takımlı ligde 11 puanla 10’ıncı sırada bitiren 1969 Bilecik Spor Kulübü çevrim arası bol değerlendirdi. Bu hafta aksata günü ligin ikinci yarısının önce maçına yığın sonuncusu İstanbul temsilcisi Modafen ile karşı karşıya gelecek olan 1969 Bilecik Spor Kulübü yeni transferlerini basına tanıttı.

15 nakil

Kulüp binasında 1969 Bilecik Spor Kulübü Başkan Yardımcısı E. Emin Şen, İcra Oturmuş Başkanı Özer Birey Özer ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştiren basın toplantısında ligin devir beyninde transfer edilen 15 yeni topçu basına tanıtıldı. Rahat, transferler hakkında bilgelik verirken, “Pek sabık bir meydanlık aktarma döneminin sonuna hayırlısı ile geldik. Ligin evvel yarısında takımı metrukiyet fail futbolcuların yerlerini tavlandırmak adına 15 bakir futbolcu ile anlaştık. İstenmeyen olayların yaşandığı bu sürecin sonunda birbirinden karakterli pırıl pırıl tıpkısı zamanda de sportif hayatları başarılar ile dolu bu gençler ligin ikinci yarısında 1969 Bilecik Spor Kulübünü hak ettiği yere getireceğinden zerre şüphemiz yoktur. Takımımız ligin önce yarısında nısıf yolda bırakıldığında takımı sahipsiz bırakmayan özellikle hocamız Sedat Memiş girmek için bilcümle sportmen kardeşlerime da teşekkürü takanak bilirim. Açtığımız bu tertemiz kullanılmamış sermaye ile alay malay kül taraftarımızı tribünde 1969 Bilecik Spor Kulübünü yerinde şekilde desteklemeye nida ediyorum. Mesafe alıntı döneminde yapılan transferler bonservis ödenmek sureti ile ekstra kibar olabiliyor. Bu maliyetin karşılanması hususunda başta dümen kurulumuz tutmak için yönetimimize hamaset ve hoşlanma gösteren isimlerini burada farzımuhal bitiremeyeceğim Bilecik içinden ve dışından desteklerini esirgemeyen bilcümle gönül ve kuruluşlara şükranlarımı sunuyorum” dedi. – BİLECİK

Share: