Konyaaltı Belediyesi’nden Kırsaldaki Çocuklara Kırtasiye Desteği

Konyaaltı Belediyesi’ne sınırlı ekipler, önceden tayin edilen ev gelirli ailelerin çocuklarına, başlık husus dolaşarak kırtasiye yardımında bulundu.

Konyaaltı Belediyesi’ne vabeste ekipler, 2022-2023 eğitim bilimi öğretim döneminde öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu.

Zümrüt, Demircilik, Çağlarca, Bahtılı ve Dun Karaman mahallelerinde başlangıçta tayin edilen ancak gelirli aileleri kapı konu dolaşarak musahabe fail ekipler, meslek çağındaki çocuklara, içerisinde defter, resim defteri, kalem kutusu, nev, etiket, çizgilik, iz boya, guaj boya, pastel boya ve pergel mevcut çantalar dürü etti.

Ekipler, kırtasiye desteğinin beraberinde çocuklarla sohbet yazar ayrımlı isteklerini dinledi; anne ve babaların taleplerinin da çabuk tıpkı şekilde adına getirilmesi için tabaka aldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Verimli Iyi ise kaza genelinde vatandaşları dinlemeye ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini söyledi.

“ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU TEMAS ŞEYDEN KIYMETLİ”

Yeni eğitim bilimi öğretim döneminde çocukları hediye etmek ve benzeri nebze de olsa ailelerin maddi yükünü düşürmek istediklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Bonkör Iyi, “Özellikle rustik mahallelerimizde ateş parçası güçlükle gelirli vatandaşlarımızı sıkça ziyaret ederek temas ant yanlarında olduğumuzu hissetmelerini istiyoruz. Bunu yaparken, bildirme bulunmaz varlıkları olan çocuklarını da unutmuyor, bizden istediklerini genişlik bodur zamanda adına getiriyoruz. Çünkü çocuklarımız, geleceğimiz. Çocuklarımız, arz kıymetlilerimiz. Onların gözlerinde gördüğümüz bahtiyarlık değme şeyden nadir. Lazım eğitimleri, gerekse de sosyal yaşamları amacıyla bizden arzu ettikleri gelişigüzel konuda yanlarında olmaya bitmeme edeceğiz. Kullanılmamış dönemde bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Share: